Bekæmpelse af skimmelsvamp i Århus og omegn

Få et bedre indeklima

Problemer med skimmelsvamp i Århus eller omegn?

Har du problemer med fugt eller skimmelsvamp i dit hjem eller din virksomhed? Hos Hammer Bjerre ApS. er vi specialiseret i at udbedre fugt- og skimmelskader, Vi er et kyndigt entreprisefirma og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere og rådgivere varetager vi opgaven fra start til slut.

skimmelsvamp

Skader skyldes ofte konstruktionsfejl

Mange danskere oplever problemer med fugtskader. Problemerne skyldes ofte konstruktionsfejl eller valg af forkerte materialer. Det kan i værste tilfælde resultere i skimmel- og svampeangreb, der kan være direkte sundhedsskadeligt. Dårligt indeklima kan dog også være skadeligt i sig selv uden at være akkompagneret af skimmel eller svamp. Faktisk, anbefaler vi alle ejere af ældre huse at undersøge indeklimaet.

Opdager du fugtskader eller dårligt indeklima i dit hjem, bør du hurtigst muligt kontakte hjælp, så det ikke efterlader varige skader og kræver unødvendigt dyre behandlinger.

Respekt for mennesker, bygninger og miljøet

Hos Hammer Bjerre ApS. har vi et samarbejde med nogle af landets førende rådgivningsfirmaer indenfor Skimmel/fugt og indeklimaløsninger. Vi har et indgående kendskab til dette arbejdsområde som gør os i stand til at kunne tilbyde en service, der reflekterer markedets absolut højeste kvalitet. Vi tager hensyn til bygningen og miljøet gennem nøje udvalgte materialer.

Vi kan håndtere opgaver af alle størrelser, når det kommer til indeklima- og fugtløsninger. Desuden kan du naturligvis regne med, at vi inddrager vores viden på området i alle aspekter af vores arbejde, hvorfor vi tager højde for indeklimaet i vores materialevalg under alle opgavetyper.

Kontakt os idag

​Ring og hør nærmere om skimmelsvamp

Vil du vide mere om dine muligheder for et sundere indeklima i din dagligdag? Kontakt os på telefon 91 56 65 09, hvis du ønsker en undersøgelse af indeklimaet i dit hjem, eller hvis du har fugtskader. Vi kommer gerne ud og besøger kunder i Aarhus og omegn samt resten af Østjylland.

Vælger du os som leverandør af hele din entreprise eller blot en enkelt opgave, er du dækket af Byg Garenti. Vi er nemlig medlem af DI Byggeri , som er din garanti for et veludført stykke arbejde. Ordningen fungerer som et sikkerhedsnet, der dækker vores kunder op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Kontaktformular

Skriv til os